青山学院大学図書館

Changing comparative advantages in China : effects on food, feed and fibre markets

by Kym Anderson. -- Development Centre of the Organisation for Economic Co-operation and Development, 1990. -- (Development Centre studies). <BB00563064>
登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 コメント 予約 WEB書棚
0001 青山本館 青自動書庫一般 080||O6-41||90021 009008699 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 青山本館
配置場所 青自動書庫一般
請求記号 080||O6-41||90021
資料ID 009008699
状態
コメント
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Changing comparative advantages in China : effects on food, feed and fibre markets / by Kym Anderson
出版・頒布事項 Paris : Development Centre of the Organisation for Economic Co-operation and Development , c1990
形態事項 118 p. : ill. ; 23 cm
巻号情報
ISBN 9264133542
書誌構造リンク Development Centre studies <BB00633189>//a
その他の標題 異なりアクセスタイトル:Évolution des avantages comparatifs en Chine : effets sur les marchés de l'alimentation humaine et animale et des fibres
注記 Also published in French under the title: Évolution des avantages comparatifs en Chine : effets sur les matchés de l'alimentation humaine et animale et des fibres
注記 Bibliography: p. 113-118
NCID BA10464704
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Anderson, Kym, 1950- <AU40045062>
著者標目リンク Organisation for Economic Co-operation and Development. Development Centre <AU40011175>