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Safety evaluation of foods derived by modern biotechnology : concepts and principles

Organisation for Economic Co-operation and Development, 1993. <BB00792589>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 コメント 予約 WEB書棚
0001 青山本館 青自動書庫一般 080||O6-93||93041 009312539 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 青山本館
配置場所 青自動書庫一般
請求記号 080||O6-93||93041
資料ID 009312539
状態
コメント
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 Safety evaluation of foods derived by modern biotechnology : concepts and principles
出版・頒布事項 Paris : Organisation for Economic Co-operation and Development , c1993
形態事項 79 p. ; 23 cm
巻号情報
ISBN 9264138595
その他の標題 その他のタイトル:Evaluation de la sécurité des denrées almentaires issues de la biotechnologie moderne : concepts et principes
注記 "Prepared by the OECD Environment Directorate, in collaboration with the Directorate for Science, Technology and Industry. It is the product of work undertaken by the Group of National Experts on Safety in Biotechnology"--P. 3
注記 Also publised in French under the title: Evaluation de la sécurité des denrées almentaires issues de la biotechnologie moderne : concepts et principes
NCID BA20475296
本文言語コード 英語
著者標目リンク Organisation for Economic Co-operation and Development. Environment Directorate <AU40131444>
著者標目リンク Organisation for Economic Co-operation and Development. Directorate for Science, Technology, and Industry <AU40131445>
著者標目リンク Organisation for Economic Co-operation and Development. Group of National Experts on Safety and Biotechnology <AU40131446>
著者標目リンク Organisation for Economic Co-operation and Development <AU40004648>
分類標目 DC20:664.07
件名標目等 Food -- Biothechnology -- Safety measures