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A history of cooks and cooking

Michael Symons ; : cloth. -- University of Illinois Press, 2000. -- (The food series / general editor, Andrew F. Smith). <BB00595624>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 コメント 予約 WEB書棚
0001 : cloth 青山本館 青5F西B集密洋図一般 641.5||S2-1 000019048 0件
No. 0001
巻号 : cloth
所蔵館 青山本館
配置場所 青5F西B集密洋図一般
請求記号 641.5||S2-1
資料ID 000019048
状態
コメント
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 A history of cooks and cooking / Michael Symons
出版・頒布事項 Urbana, IL : University of Illinois Press , 2000
形態事項 xii, 388 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
巻次等 : cloth
ISBN 0252025806
書誌構造リンク The food series / general editor, Andrew F. Smith <BB01276752>//a
注記 Includes bibliographical references (p. 361-375) and index
NCID BA50466465
本文言語コード 英語
著者標目リンク Symons, Michael, 1945- <AU40172671>
分類標目 衣食住の習俗 NDC8:383.8
分類標目 食品.料理 NDC8:596
分類標目 LCC:TX645
分類標目 DC21:641.5/09
件名標目等 Cookery -- History
件名標目等 Cooks