青山学院大学図書館

Changing Chinese foodways in Asia

edited by David Y. H. Wu and Tan Chee-beng. -- Chinese University Press, 2001. <BB01005760>
登録タグ:
登録されているタグはありません
書誌URL:

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 コメント 予約 WEB書棚
0001 青山本館 青5F西B集密洋図一般 394.1||C4 000220646 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 青山本館
配置場所 青5F西B集密洋図一般
請求記号 394.1||C4
資料ID 000220646
状態
コメント
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Changing Chinese foodways in Asia / edited by David Y. H. Wu and Tan Chee-beng
出版・頒布事項 Hong Kong : Chinese University Press , c2001
形態事項 xiii, 288 p. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 9622019145
注記 "Academic monograph on Chinese food culture/anthropology"--Jacket
注記 Includes bibliographical references
NCID BA56065809
本文言語コード 英語
著者標目リンク Wu, David Y. H. <AU40094935>
著者標目リンク Tan Chee-Beng <AU40195661>