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Italian cuisine : a cultural history

Alberto Capatti & Massimo Montanari ; translated by Aine O'Healy ; alk. paper. -- Columbia University Press, 2003. -- (Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history). <BB00517910>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 コメント 予約 WEB書棚
0001 alk. paper 青山本館 青5F西B集密洋図一般 641.59||C1-1 001709893 0件
No. 0001
巻号 alk. paper
所蔵館 青山本館
配置場所 青5F西B集密洋図一般
請求記号 641.59||C1-1
資料ID 001709893
状態
コメント
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 Italian cuisine : a cultural history / Alberto Capatti & Massimo Montanari ; translated by Aine O'Healy
出版・頒布事項 New York : Columbia University Press , c2003
形態事項 xx, 348 p. : ill., map ; 24 cm
巻号情報
巻次等 alk. paper
ISBN 0231122322
書誌構造リンク Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history <BB01055483>//a
その他の標題 原タイトル:Cucina italiana
注記 Includes bibliographical references (p. [325]-334) and index
NCID BA73115062
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Capatti, Alberto, 1944- <>
著者標目リンク Montanari, Massimo, 1949- <>
著者標目リンク O'Healy, Áine <>
統一書名標目リンク Cucina italiana <> English
分類標目 LCC:TX723
分類標目 DC21:641.5945/09
件名標目等 Cookery, Italian -- History
件名標目等 Italy -- Social life and customs
件名標目等 Gastronomy -- History