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Apicius : a critical edition with an introduction and an English translation of the Latin recipe text Apicius

[edited and translated by] Christopher Grocock and Sally Grainger ; with illustrations by Dan Shadrake. -- Prospect, 2006. <BB01099760>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 コメント 予約 WEB書棚
0001 青山本館 青5F西B集密洋図一般 641.5||A1-2 000919909 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 青山本館
配置場所 青5F西B集密洋図一般
請求記号 641.5||A1-2
資料ID 000919909
状態
コメント
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 Apicius : a critical edition with an introduction and an English translation of the Latin recipe text Apicius / [edited and translated by] Christopher Grocock and Sally Grainger ; with illustrations by Dan Shadrake
出版・頒布事項 Totnes [England] : Prospect , 2006
形態事項 414 p., [1] leaf of plates : ill. (some col.) ; 26 cm
巻号情報
ISBN 9781903018132
XISBN 1903018137
注記 Parallel text in Latin and English, with introduction in English
注記 Includes bibliographical references (p. 405-407) and index
NCID BB01238563
本文言語コード 英語 ラテン語
著者標目リンク *Apicius <AU40140528>
著者標目リンク Grocock, C. W. <AU60008123>
著者標目リンク Grainger, Sally <>
分類標目 LCC:TX713
分類標目 DC22:641.5
件名標目等 Cookery -- Early works to 1800
件名標目等 Cookery, Roman