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The contrary forces of innovation : an ethnography of innovation in the food industry

Thomas Hoholm. -- Palgrave Macmillan, 2011. <BB01161057>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 コメント 予約 WEB書棚
0001 青山本館 青5F西B集密洋図一般 664.9||H1-1 001115107 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 青山本館
配置場所 青5F西B集密洋図一般
請求記号 664.9||H1-1
資料ID 001115107
状態
コメント
予約 0件
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書誌詳細

標題および責任表示 The contrary forces of innovation : an ethnography of innovation in the food industry / Thomas Hoholm
出版・頒布事項 Basingstoke : Palgrave Macmillan , 2011
形態事項 xi, 319 p. : ill. ; 23 cm
巻号情報
ISBN 9780230283664
注記 Includes bibliographical references (p. 305-311) and index
NCID BB07302235
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Hoholm, Thomas, 1973- <>
分類標目 LCC:SH287
分類標目 DC22:664/.94
件名標目等 Fishery processing -- Technological innovations -- Sweden
件名標目等 Organizational change -- Sweden
件名標目等 Ethnic food industry -- Sweden
件名標目等 Fermented fish -- Sweden