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Eating history : 30 turning points in the making of American cuisine
Andrew F. Smith ; : pbk. -- Columbia University Press, 2011. -- (Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history). <BB00521904>
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Eating history : 30 turning points in the making of American cuisine
Andrew F. Smith ; : pbk. -- Columbia University Press, 2011. -- (Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history). <BB00521904>
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青山本館
相模原分館
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No.
巻号
所蔵館
配置場所
請求記号
資料ID
状態
コメント
予約
WEB書棚
0001
: pbk
青山本館
青5F西B集密洋図一般
641.3||S1-1
001709594
0件
0002
: pbk
相模原分館
相2F一般500
596.2||SM5E
881701759
0件
No.
0001
巻号
: pbk
所蔵館
青山本館
配置場所
青5F西B集密洋図一般
請求記号
641.3||S1-1
資料ID
001709594
状態
コメント
予約
0件
WEB書棚
No.
0002
巻号
: pbk
所蔵館
相模原分館
配置場所
相2F一般500
請求記号
596.2||SM5E
資料ID
881701759
状態
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書誌詳細
標題および責任表示
Eating history : 30 turning points in the making of American cuisine / Andrew F. Smith
出版・頒布事項
New York : Columbia University Press , 2011, c2009
形態事項
xii, 376 p. : ill. ; 23 cm
巻号情報
巻次等
: pbk
ISBN
9780231140935
書誌構造リンク
Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history <BB01055483>//a
注記
"Paperback edition, 2011"--T.p. verso
注記
Includes bibliographical references (p. [347]-363) and index
NCID
BB25143483
本文言語コード
英語
著者標目リンク
*Smith, Andrew F. <AU60039374>
分類標目
LCC:TX715
分類標目
DC22:641.30973
件名標目等
Cookery, American
件名標目等
Cookery, American -- History
件名標目等
Food habits -- United States -- History
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