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Eating history : 30 turning points in the making of American cuisine

Andrew F. Smith ; : pbk. -- Columbia University Press, 2011. -- (Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history). <BB00521904>
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所蔵一覧 1件~2件(全2件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 コメント 予約 WEB書棚
0001 : pbk 青山本館 青5F西B集密洋図一般 641.3||S1-1 001709594 0件
0002 : pbk 相模原分館 相2F一般500 596.2||SM5E 881701759 0件
No. 0001
巻号 : pbk
所蔵館 青山本館
配置場所 青5F西B集密洋図一般
請求記号 641.3||S1-1
資料ID 001709594
状態
コメント
予約 0件
WEB書棚
No. 0002
巻号 : pbk
所蔵館 相模原分館
配置場所 相2F一般500
請求記号 596.2||SM5E
資料ID 881701759
状態
コメント
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Eating history : 30 turning points in the making of American cuisine / Andrew F. Smith
出版・頒布事項 New York : Columbia University Press , 2011, c2009
形態事項 xii, 376 p. : ill. ; 23 cm
巻号情報
巻次等 : pbk
ISBN 9780231140935
書誌構造リンク Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history <BB01055483>//a
注記 "Paperback edition, 2011"--T.p. verso
注記 Includes bibliographical references (p. [347]-363) and index
NCID BB25143483
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Smith, Andrew F. <AU60039374>
分類標目 LCC:TX715
分類標目 DC22:641.30973
件名標目等 Cookery, American
件名標目等 Cookery, American -- History
件名標目等 Food habits -- United States -- History