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The best American food writing

edited and with an introduction by Ruth Reichl ; Silvia Killingsworth, series editor ; 2018. -- Houghton Mifflin Harcourt, 2018. -- (The best American series / Burkhard Bilger, series editor)(A Mariner original). <BB01206884>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 コメント 予約 WEB書棚
0001 2018 青山本館 青5F西B集密洋図一般 808.8||B41-2018 001904297 0件
No. 0001
巻号 2018
所蔵館 青山本館
配置場所 青5F西B集密洋図一般
請求記号 808.8||B41-2018
資料ID 001904297
状態
コメント
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書誌詳細

標題および責任表示 The best American food writing / edited and with an introduction by Ruth Reichl ; Silvia Killingsworth, series editor
出版・頒布事項 Boston : Houghton Mifflin Harcourt , 2018
形態事項 xxi, 288 p. ; 21 cm
巻号情報
巻次等 2018
ISBN 9781328662248
書誌構造リンク The best American series / Burkhard Bilger, series editor <BB01259767>//a
書誌構造リンク A Mariner original <BB01206569>//a
注記 "Other notable food writing of 2017": v. 2018, p. [283]-288
NCID BB29252232
本文言語コード 英語
著者標目リンク Reichl, Ruth <>
著者標目リンク Killingsworth, Silvia <>
件名標目等 Food -- Literary collections